Αξεσουάρ ΠεριπάτουProduct Compare (0)
el

TRIXIE FLASH SNAP BAND (RED)

14.80€ Ex Tax: 14.80€

rating

Ταινία που φωσφορίζει για τον καρπό, κατά τη βόλτα με τον σκύλο σας. Αδιάβροχη και ρυθμιζόμενη. Έχει τη δυνατότητα να φωσφορίζει ανά διαστήματα ή συνεχόμενα. Η διάρκεια της φτάνει μέχρι και τις 50 ..

Κάψουλα που μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση που χαθεί ο σκύλος. Μπορεί να κρεμαστεί στο κολάρο του σκύλου. ..

Πλαστικό κόκαλο για να αποθηκεύονται τα σακουλάκια κατά τον περίπατο.Διαθέτει κλιπ για να αγκιστρώνεται πάνω στον οδηγό...

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ

0.30€ Ex Tax: 0.30€

rating

Πλαστικά σακουλάκια για τη βόλτα.Το προϊόν διατίθεται σε πολλές διαφορετικές χρωματικές επιλογές...

PET GEAR FOLDABLE BOWLS

4.60€ Ex Tax: 4.60€

rating

Τρία μαύρα αναδιπλούμενα μπολ. Ιδανικά για τον περίπατο αλλά και τις διακοπές. Κατάλληλα τόσο για φαγητό όσο και για νερό. Πολύ εύκολο να καθαριστούν.  ..

PET GEAR WATER BOTTLE

5.50€ Ex Tax: 5.50€

rating

Ανθεκτικό, πλαστικό μπουκάλι, ιδανικό για μεταφορές. Εύκολο στη χρήση και κατασκευασμένο από δυνατό πλαστικό. Πολύ ελαφρύ για να διευκολύνει τη μεταφορά του παντού. Σχεδιασμένο για να αποτρέπει το..

WALKER CARE COMFORT PROTECTIVE BOOTS XS

10.20€ Ex Tax: 10.20€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για μικρόσωμα σκυλιά, χρώματος μαύρου. Ενδείκνυνται για Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων. Μειώνουν τον κίνδυνο της μόλυνσης. ..

WALKER CARE PROTECTIVE BOOTS SMALL

6.95€ Ex Tax: 6.95€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για μεγαλόσωμα σκυλιά (π.χ. West Highland Terrier), χρώματος μαύρου. Κατασκευασμένα από νεοπρένιο και velcro. Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων. Μειώνου..

WALKER CARE PROTECTIVE BOOTS LARGE

7.40€ Ex Tax: 7.40€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για μεγαλόσωμα σκυλιά (π.χ. Goldern Retriever), χρώματος μαύρου. Κατασκευασμένα από νεοπρένιο και velcro. Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων. Μειώνουν το..

WALKER CARE PROTECTIVE BOOTS XL

7.70€ Ex Tax: 7.70€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για μεγαλόσωμα σκυλιά (π.χ. German Shepherd), χρώματος μαύρου. Κατασκευασμένα από νεοπρένιο και velcro. Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων. Μειώνουν τον ..

WALKER CARE PROTECTIVE BOOTS ΧΧL

8.50€ Ex Tax: 8.50€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά (π.χ. Rottweiler), χρώματος μαύρου. Κατασκευασμένα από νεοπρένιο και velcro. Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων. Μειώνουν τον ..

Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)