Αξεσουάρ ΠεριπάτουProduct Compare (0)

TRIXIE ID TAG ΚΑΡΔΟΥΛΑ (2 COLOURS)

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

Δερμάτινη θήκη (5.5x5cm) για την προσθήκη στοιχείων επικοινωνίας, σε περίπτωση που χαθεί ο σκύλος σας...

Κάψουλα που μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση που χαθεί ο σκύλος. Μπορεί να κρεμαστεί στο κολάρο του σκύλου. ..

Πλαστικό κόκαλο για να αποθηκεύονται τα σακουλάκια κατά τον περίπατο.Διαθέτει κλιπ για να αγκιστρώνεται πάνω στον οδηγό...

ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ

0.30€ Ex Tax: 0.30€

rating

Πλαστικά σακουλάκια για τη βόλτα.Το προϊόν διατίθεται σε πολλές διαφορετικές χρωματικές επιλογές...

PET GEAR FOLDABLE BOWLS

4.60€ Ex Tax: 4.60€

rating

Τρία μαύρα αναδιπλούμενα μπολ. Ιδανικά για τον περίπατο αλλά και τις διακοπές. Κατάλληλα τόσο για φαγητό όσο και για νερό. Πολύ εύκολο να καθαριστούν.  ..

PET GEAR WATER BOTTLE

5.50€ Ex Tax: 5.50€

rating

Ανθεκτικό, πλαστικό μπουκάλι, ιδανικό για μεταφορές. Εύκολο στη χρήση και κατασκευασμένο από δυνατό πλαστικό. Πολύ ελαφρύ για να διευκολύνει τη μεταφορά του παντού. Σχεδιασμένο για να αποτρέπει το..

TRIXIE FLASH SNAP BAND (RED)

14.80€ Ex Tax: 14.80€

rating

Ταινία που φωσφορίζει για τον καρπό, κατά τη βόλτα με τον σκύλο σας. Αδιάβροχη και ρυθμιζόμενη. Έχει τη δυνατότητα να φωσφορίζει ανά διαστήματα ή συνεχόμενα. Η διάρκεια της φτάνει μέχρι και τις 50 ..

TRIXIE FLASHER (TWO COLOURS)

4.85€ Ex Tax: 4.85€

rating

Μικρός φακός σε 3 διαφορετικές χρωματικές επιλογές: πράσινο, κόκκινο και μπλε. Η συσκευασία περιέχει και μπαταρίες. Δύο μπαταρίες ισούνται με περίπου 20 ώρες φωτός.  Εξασφαλίζει περισσότερη α..

WALKER CARE PROTECTIVE BOOTS

6.95€ Ex Tax: 6.95€

rating

Προστατευτικά μποτάκια για όλα τα μεγέθη.Κατασκευασμένα από νεοπρένιο και velcro.Συμβάλλουν στην ταχεία επούλωση τραυματισμένων πελμάτων.Μειώνουν τον κίνδυνο της μόλυνσης.Διατίθενται στα εξής μεγέθη:e..

Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)