Συμπληρώματα διατροφής - ΕνισχυτικάProduct Compare (0)
el

BEAPHAR MULTI VIT

5.20€ Ex Tax: 5.20€

rating

Αντιβιοτικό κατά της πνευμονίας, ψιττάκωσης, κόρυζας. Περιέχει 12 διαφορετικές βιταμίνες, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση της άριστης φυσικής κατάστασης. Ενδυναμώνει την ωδική ικανότητα των καναρινι..

KIKI GOLDENMOUSSE

2.70€ Ex Tax: 2.70€

rating

Ειδικό συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για όλα τα είδη σποροφάγων ωδικών πουλιών. Επιστημονικά ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής και παρασκευασμένο μόνο από επιλεγμένα φυσικά και καθαρής ποιότητας σ..

KIKI ROODMOUSSE

2.70€ Ex Tax: 2.70€

rating

Η κατάλληλη τροφή ανάπτυξης για κοκκινόχρωμα καναρίνια, που λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής. Εύπεπτη από τους γονείς και τους νεοσσούς. Άκρως απαραίτητη κατά το στάδιο της πτερόροιας. Αυξάνει τη..

VITAKRAFT KAMASOL

5.20€ Ex Tax: 5.20€

rating

Αλοιφή για τα πόδια. Δεν περιέχει χρωστικές ή τεχνητά συντηρητικά. Διασφαλίζει υγιή πόδια και ράμφος. Κατάλληλο για όλα τα πτηνά. ..

VITAKRAFT MINERAL

1.60€ Ex Tax: 1.60€

rating

Πέτρα αλατιού για ακόνισμα του ράμφους. Περιέχει απαραίτητα μέταλλα. Διαθέτει φυσική άργιλο. Βοηθά και στη διασφάλιση της καλής πέψης. ..

VITAKRAFT SINGPERLEN

0.65€ Ex Tax: 0.65€

rating

Συμπλήρωμα διατροφής για καναρίνια. Χωρίς πρόσθετα χρώματα. Συνιστά μια απολαυστική μίξη σπόρων και σιτηρών, ραφιναρισμένη με μέλι. Περιέχει βιταμίνες Α και D. ..

Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)