Απλά παιχνίδια

Product Compare (0)

FLUFFY BUMPBALL

11.30€ Ex Tax: 11.30€

rating

Λάτεξ σπόγγος μεγάλης αντοχής με βελουτέ κάλυμμα και ήχο για μεσαίους μεγέθους και μικρόσωμες φυλές σκύλων. Διατίθεται σε ένα μέγεθος 9.5 εκατοστά...

FLUFFY RUGBY BALL

11.30€ Ex Tax: 11.30€

rating

Λάτεξ μπάλα ράγκμπι μεγάλης αντοχής με βελουτέ κάλυμμα και ήχο για μικρόσωμες και μεσαίου μεγέθους φυλές σκύλων. To προϊόν διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα...

GIGWI BALL

7.70€ Ex Tax: 7.70€

rating

Μπάλα που βγάζει ήχο, επιπλέει και αναπηδά. Κατασκευασμένη από ανθεκτικτό θερμοπλαστικό υλικό. Ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει μασάζ στα ούλα, καθώς και να τα ανακουφίζει. ..

GIGWI JOHNNY STICK

11.95€ Ex Tax: 11.95€

rating

Δίχρωμο ραβδί (κόκκινο και μοβ) από θερμοπλαστικό, ανθεκτικό υλικό. Διαθέτει χειρολαβή για τη μετατροπή του παιχνιδιού σε απολαυστική διάδραση μεταξύ εσάς και του ζώου. Ενώ όταν πιέζεται βγάζει χαρα..

GIGWI JOHNNY STICK S/M SIZE

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

 Το TPR GiGwi Johnny stick είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε μικρά αλλά ισχυρά σαγόνια. Κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό καουτσούκ, το κατοικίδιο ζώο σας θα αγαπήσει το ήχο που βγάζει. Διαθέτει επι..

GIGWI OWL

12.60€ Ex Tax: 12.60€

rating

Δίχρωμη κουκουβάγια (μοβ και μπλε) από θερμοπλαστικό, ανθεκτικό υλικό. Διαθέτει χειρολαβή για τη μετατροπή του παιχνιδιού σε απολαυστική διάδραση μεταξύ εσάς και του ζώου. Ενώ όταν πιέζεται βγάζει χ..

GIGWI RUGBY BALL

10.50€ Ex Tax: 10.50€

rating

Δίχρωμη μπάλα του ράγκμπι (κόκκινη και μοβ) από θερμοπλαστικό, ανθεκτικό υλικό. Διαθέτει χειρολαβή για τη μετατροπή του παιχνιδιού σε απολαυστική διάδραση μεταξύ εσάς και του ζώου. Ενώ όταν πιέζεται..

CAMON COLOURFUL BONE TOY

2.50€ Ex Tax: 2.50€

rating

Η ανώμαλη επιφάνειά του επιτρέπει το μασάζ στα ούλα, καθώς και τον καθαρισμό των δοντιών.Διατίθεται σε τρία μεγέθη: small (14cm), medium (16cm) και large (18cm)...

CRAZY RUBBER DENTAL EGG

3.70€ Ex Tax: 3.70€

rating

Λαστιχένιο οδοντικό αυγό για την εκγύμναση και ενδυνάμωση των ούλων και των δοντιών. Το προϊόν διατίθεται σε 2 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς...

GUM GUM BRAIDED BONE

9.90€ Ex Tax: 9.90€

rating

Μαλακά, ανθεκτικά και ασφαλή.Γυμνάζουν τα ούλα και καθαρίζουν τα δόντια.Μπορούν και επιπλέουν...

GUM GUM EIGHT

11.00€ Ex Tax: 11.00€

rating

Δίχρωμα παιχνίδια από λάτεξ, σε σχήμα του 8. Εκγυμνάζουν τα ούλα και καθαρίζουν τα δόντια. Μαλακά, ανθεκτικά και ασφαλή.  Επίσης, μπορούν και επιπλέουν.Το κατάστημα διαθέτει το μικρό μέγεθος. ..

GUM GUM LATEX BAR

7.00€ Ex Tax: 7.00€

rating

Παιχνίδι από λάτεξ, χρώματος κίτρινου. Εκγυμνάζει τα ούλα και καθαρίζει τα δόντια. Μαλακό, ανθεκτικό και ασφαλές.  Επίσης, μπορεί και επιπλέει. ..

Showing 1 to 12 of 51 (5 Pages)