Διαδραστικά παιχνίδια

Product Compare (0)
el

ROSEWOOD BEEF NYLON DOG CHEW

4.60€ Ex Tax: 4.60€

rating

Πλαστικό κόκκαλο με γεύση βοδινού ή σοκολάτας, σε 2 μεγέθη. Ικανοποιεί το φυσικό ένστικτο του σκύλου να ροκανίζει και είναι εξαιρετικά ισχυρό παιχνίδι. Βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας των δοντι..

BUSY BUDDY BOUNCY BONE

3.99€ Ex Tax: 3.99€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι που αναπηδά για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου. Ρυθμίζεται έτσι ώστε να δέχεται λιχουδιές ανάμεσα στην μπάλα και τα κόκκαλα από καουτσούκ. Κατάλληλο για πλυντήριο. Περιλα..

BUSY BUDDY BRISTLE BONE

11.50€ Ex Tax: 11.50€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου και τη στοματική φροντίδα. Hκατασκευή του αποτελείται από δυο εξαρτήματα από καουτσούκ με δοντάκια και βουρτσάκια, τα οποία γυμνάζουν τα ..

BUSY BUDDY TWIST ‘N TREAT

18.95€ Ex Tax: 18.95€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου, σε τρία μεγέθη. Τα δύο άκρα του είναι ρυθμιζόμενα, έτσι ώστε να χωρούν λιχουδιές ή κροκέτες ποικίλου μεγέθους. Είναι κατάλληλο για πλυν..

CHICKEN NYLON DOG CHEW (SMALL)

6.60€ Ex Tax: 6.60€

rating

Πλαστικό κόκκαλο με γεύση κοτόπουλου, σε μεγάλο μέγεθος. Ικανοποιεί το φυσικό ένστικτο του σκύλου να ροκανίζει και είναι εξαιρετικά ισχυρό παιχνίδι. Βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας των δοντιών,..

BALL CATAPULT

4.85€ Ex Tax: 4.85€

rating

Μπάλα από καουτσούκ που επιπλέει, 30 cm/ø 6 cm. Κατασκευασμένη από πλαστική ύλη που αντέχει. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να παίξει με τον σκύλο του από απόσταση, δίχως να κουράζεται. Εξασφαλίζει παιχνίδι δ..

TRIXIE EGGTION

12.30€ Ex Tax: 12.30€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου. Ισχυρή και πολύ ανθεκτική κατασκευή από πλαστική ύλη. Το μέγεθος, το σχήμα και οι ακανόνιστες κινήσεις του αφυπνίζουν το ένστικτο του κ..

EXTREME GYM MEDICINE BALL

16.80€ Ex Tax: 16.80€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου. Εξασφαλίζει κορυφαία αθλητική άσκηση για τον σκύλο. Κατάλληλη για εκπαίδευση. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. ..

FLYBEE BASIC

17.50€ Ex Tax: 17.50€

rating

Φρίσμπι για διαδραστικό παιχνίδι με σκύλους. Ο δίσκος μπορεί να γεμίσει με λιχουδιές, οι οποίες δίνουν επιπλέον κίνητρο στον σκύλο για κυνήγι. Λειτουργεί ως παιχνίδι επιβράβευσης. Δεν είναι παιχνίδ..

TRIXIE DOG DISC

11.00€ Ex Tax: 11.00€

rating

Φρίσμπι για δημιουργικό παιχνίδι με σκύλους, σε τρία διαφορετικά χρώματα. Η κατασκευή του είναι από μαλακό καουτσούκ και έτσι ενέχει χαμηλό ρίσκο τραυματισμού, σε περίπτωση σύγκρουσης. Κατάλληλο για..

SNACK BOUNCER

14.95€ Ex Tax: 14.95€

rating

Πλαστικό παιχνίδι που χοροπηδά για λιχουδιές, για μικρόσωμα και μεσαίου μεγέθους σκυλιά. Διαθέτει ρυθμιζόμενο άνοιγμα για την έξοδο της λιχουδιάς. Το πάνω μέρος ξεβιδώνει για εύκολο επαναγέμισμα κα..

SNACKBALL

7.80€ Ex Tax: 7.80€

rating

Πλαστική μπάλα για λιχουδιές, για μεσαία και μεγαλόσωμα σκυλιά, ø 11 cm. Παιχνίδι που μπορεί να συμπληρωθεί με λιχουδιές και γλυκίσματα. Διαθέτει ρυθμιζόμενο άνοιγμα. Διατίθεται σε μπλε χρώμα. ..

Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)