Διαδραστικά παιχνίδια

Product Compare (0)

BUSY BUDDY BOUNCY BONE

3.99€ Ex Tax: 3.99€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι που αναπηδά για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου. Ρυθμίζεται έτσι ώστε να δέχεται λιχουδιές ανάμεσα στην μπάλα και τα κόκκαλα από καουτσούκ. Κατάλληλο για πλυντήριο. Περιλα..

BUSY BUDDY BRISTLE BONE

11.50€ Ex Tax: 11.50€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου και τη στοματική φροντίδα. Hκατασκευή του αποτελείται από δυο εξαρτήματα από καουτσούκ με δοντάκια και βουρτσάκια, τα οποία γυμνάζουν τα ..

BUSY BUDDY TWIST ‘N TREAT

18.95€ Ex Tax: 18.95€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση του σκύλου, σε τρία μεγέθη. Τα δύο άκρα του είναι ρυθμιζόμενα, έτσι ώστε να χωρούν λιχουδιές ή κροκέτες ποικίλου μεγέθους. Είναι κατάλληλο για πλυν..

SNACKBALL

7.80€ Ex Tax: 7.80€

rating

Πλαστική μπάλα για λιχουδιές, για μεσαία και μεγαλόσωμα σκυλιά, ø 11 cm. Παιχνίδι που μπορεί να συμπληρωθεί με λιχουδιές και γλυκίσματα. Διαθέτει ρυθμιζόμενο άνοιγμα. Διατίθεται σε μπλε χρώμα. ..

SNACKBALL ME ΛΑΒΡΥΙΝΘΟ

16.60€ Ex Tax: 16.60€

rating

Πλαστική μπάλα για λιχουδιές για μικρόσωμα και μεσαίου μεγέθους σκυλιά, ø 11 cm. Σε τέσσερα χρώματα. Διαθέτει εσωτερικό λαβύρινθο που καθυστερεί την απελευθέρωση της λιχουδιάς. Κυλά δίχως θόρυβο και..

HUNTER DUMMY

14.50€ Ex Tax: 14.50€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι εκπαίδευσης για σκύλους. Διαθέτει φερμουάρ το οποίο γεμίζει με λιχουδιές και κλείνει. Μπορείτε να το πετάτε, να το κυνηγά ο σκύλος και να το φέρνει πίσω, ζητώντας την επιβράβευσ..

JR FARM BACK TO INSTINCT

11.90€ Ex Tax: 11.90€

rating

Αφυπνίζει τα αρχέγονα ένστικτα του ζώου. Οι σκύλοι λατρεύουν το μάσημα και χρειάζονται παιχνίδια για αυτό τον σκοπό. Οι ρίζες της οξιάς παρέχουν στο σκύλο ένα εναλλακτικό υλικό για μάσημα με μεγάλη..

SUPER FRUITZ KIWI

12.20€ Ex Tax: 12.20€

rating

Μη τοξικό, 100% ανακυκλώσιμο διαδραστικό παιχνίδι για σκύλους σε σχήμα φρούτου. Οι πολυγωνικές του άκρες βοηθούν στον καθαρισμό των δοντιών και κάνουν μασάζ στα ούλα. Επιπλέουν ενώ μπορούν να πλυθού..

KONG BOUNZER

13.60€ Ex Tax: 13.60€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για σκύλους υψηλής ελαστικότητας.Διαδραστικό παιχνίδι για σκύλους υψηλής ελαστικότητας...

KONG BALL

9.80€ Ex Tax: 9.80€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για σκύλους, που αναπηδά και χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, ενώ έχει τη δυνατότητα προσθήκης λιχουδιών για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.Διαδραστικό παιχνίδι για σκύλους, ..

KONG CLASSIC (μικρό)

8.90€ Ex Tax: 8.90€

rating

Διαδραστικό παιχνίδι για τη δημιουργική απασχόληση σκύλων. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα. Έχει υποδοχή για να γεμίζει με λιχουδιές. Συνίσταται η επιτήρηση του σκύλου κατά το παιχνίδι. ..

FLING N FLETCH

3.80€ Ex Tax: 3.80€

rating

Βοηθά στην εκπαίδευση του ζώου.Οι διαστάσεις του είναι 61x7x3cm.Διατίθεται σε 2 διαφορετικές χρωματικές επιλογές. ..

Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)