Πάνες - Βρακάκια Περιόδου

Product Compare (0)
el

Βρακάκια περιόδου σε 7 μεγέθη, που μπορούν να πλυθούν στο χέρι και διαθέτουν μεταλλική πόρπη για να στερεώνονται ασφαλώς. Βρακάκια περιόδου σε 7 μεγέθη, που μπορούν να πλυθούν στο χέρι και διαθέτουν μ..

TRIXIE DIAPERS FOR FEMALE DOGS

7.90€ Ex Tax: 7.90€

rating

Οι κατάλληλες πάνες για θηλυκούς σκύλους, σε διάφορα μεγέθη. Χρησιμοποιούνται ιδανικά σε περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικών περιόδων, περιόδων αναπαραγωγής και ταξιδίων. Χαρακτηρίζονται από υψηλ..

TRIXIE DIAPERS FOR MALE DOGS

12.60€ Ex Tax: 12.60€

rating

Οι κατάλληλες πάνες για αρσενικούς σκύλους, σε διάφορα μεγέθη. Χρησιμοποιούνται ιδανικά σε περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικών περιόδων και ταξιδίου. Χαρακτηρίζονται από υψηλή απορροφητικότητα. ..

TRIXIE PROTECTIVE PANTS SMALL

5.45€ Ex Tax: 5.45€

rating

Βρακάκι περιόδου για μικρόσωμες φυλές, με διαστάσεις 24-31cm. Πλένεται στους 30 βαθμούς. Η συσκευασία περιέχει 3 σερβιέτες. Διαθέτει απολύτως ρυθμιζόμενη ζώνη. To προϊόν διατίθεται σε small μέ..

DOG HOUSE TRAINING PADS (ALL BREEDS)

15.90€ Ex Tax: 15.90€

rating

Απορροφητικές πάνες, κατάλληλες για όλες τις φυλές.Το προϊόν έχει διαστάσεις 60cmx60cm και η συσκευασία περιέχει 30 τεμάχια.Διαθέτουν baking soda για τις οσμές...

To προϊόν έχει διαστάσεις 33-48cm.Υπεραπορροφητικές, εξασφαλίζουν αντιβακτηριδιακή προστασία, και είναι ιδανικές κατά της ακράτειας και των διαρροών.Απαραίτητες για μια σωστή υγιεινή μετά από εγχείρησ..

Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)