Απλά παιχνίδια

Product Compare (0)
el

CAMON BALL ROPE TOY

1.50€ Ex Tax: 1.50€

rating

Μπαλίτσα με σκοινί που καταλήγει σε μικροσκοπικό, χνουδωτό ζωάκι. Η μπάλα έχει μήκος 3.5cm. Διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα...

CAMON TOY WITH FEATHER

1.45€ Ex Tax: 1.45€

rating

CAMON ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ

0.90€ Ex Tax: 0.90€

rating

Μικρό ποντίκι με φανταχτερό φτερό. Ποικιλία σε επιλογές και χρώματα. ..

CRINKLE BALL

1.00€ Ex Tax: 1.00€

rating

Πολύχρωμα μπαλάκια από νάιλον με χαρακτηριστικό ήχο που προσελκύει άμεσα τη γάτα σας. Το προϊόν διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. ..

CRINKLE CATNIP BOW

2.80€ Ex Tax: 2.80€

rating

Χνουδωτός κόκκινος φιόγκος με catnip. Περιέχει catnip το οποίο προσελκύει τις γάτες για ατέλειωτο παιχνίδι. Όταν πιέζεταi ή τσαλακώνεται, κάνει θόρυβο.  Χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα. ..

HELLO KITTY RIBBON TEASER

3.40€ Ex Tax: 3.40€

rating

Καλάμι τυλιγμένο σε κόκκινο ύφασμα για ατελείωτο παιχνίδι.  Χαρακτηρίζεται από απαλότητα στην υφή του. Διαθέτει καμπανάκι για ακόμη περισσότερη διασκέδαση. Αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά ..

JAMBOREE BALL

1.40€ Ex Tax: 1.40€

rating

Μπαλίτσες με ήχο από σκοινί, ιδιαίτερα ανθεκτικές για παιχνίδι που διαρκεί. ..

JAZZLES BALL

1.00€ Ex Tax: 1.00€

rating

Χρωματιστές μπαλίτσες με θόρυβο σε 2 χρωματικές επιλογές: γαλάζιο και ροζ. Χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστο σχέδιο και υφή και συνιστούν ιδανικό παιχνίδι για γάτες με ευαίσθητα νύχια και πέλματα. ..

MASQUERADE BAG

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Υφασμάτινο σακουλάκι με γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τις γάτες ..

MASQUERADE BUTTERFLY

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Υφασμάτινη πεταλούδα με γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τις γάτες ..

MASQUERADE CARNIVAL

3.60€ Ex Tax: 3.60€

rating

Χρωματιστό φτερό για ατέλειωτο παιχνίδι. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Τα ζωντανά χρώματά του προσελκύουν την προσοχή τη..

MASQUERADE LEATHER BAG

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Δερμάτινο σακουλάκι με φτερό και γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τ..

Showing 1 to 12 of 35 (3 Pages)