Απλά παιχνίδια

Product Compare (0)

CAMON TOY WITH FEATHER

1.50€ Ex Tax: 1.50€

rating

CAMON ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ

0.90€ Ex Tax: 0.90€

rating

Μικρό ποντίκι με φανταχτερό φτερό. Ποικιλία σε επιλογές και χρώματα. ..

CRINKLE BALL

1.00€ Ex Tax: 1.00€

rating

Πολύχρωμα μπαλάκια από νάιλον με χαρακτηριστικό ήχο που προσελκύει άμεσα τη γάτα σας. Το προϊόν διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. ..

JAMBOREE BALL

1.40€ Ex Tax: 1.40€

rating

Μπαλίτσες με ήχο από σκοινί, ιδιαίτερα ανθεκτικές για παιχνίδι που διαρκεί. ..

JAZZLES BALL

1.00€ Ex Tax: 1.00€

rating

Χρωματιστές μπαλίτσες με θόρυβο.Χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστο σχέδιο και υφή και συνιστούν ιδανικό παιχνίδι για γάτες με ευαίσθητα νύχια και πέλματα. Το προϊόν διατίθεται σε γαλάζιο χρώμα...

MASQUERADE BAG

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Υφασμάτινο σακουλάκι με γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τις γάτες ..

MASQUERADE BUTTERFLY

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Υφασμάτινη πεταλούδα με γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τις γάτες ..

MASQUERADE CARNIVAL

3.60€ Ex Tax: 3.60€

rating

Χρωματιστό φτερό για ατέλειωτο παιχνίδι. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Τα ζωντανά χρώματά του προσελκύουν την προσοχή τη..

MASQUERADE LEATHER BAG

2.60€ Ex Tax: 2.60€

rating

Δερμάτινο σακουλάκι με φτερό και γέμιση από catnip. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα. Αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για ενεργητικές και δραστήριες γάτες. Περιέχει catnip, το οποίο προσελκύει τ..

PAW PADS GLITTERBALL

8.30€ Ex Tax: 8.30€

rating

Παιχνίδι με ελατήριο και αστραφτερή μπάλα με φτερό, για ατέλειωτο παιχνίδι με τη γάτα σας. Το προϊόν έχει διαστάσεις 17x27cm.  ..

PLUSH MOUSE

3.40€ Ex Tax: 3.40€

rating

Βελούδινο ποντίκι. Το προϊόν έχει μήκος 12.5cm...

PLUSH SHAKING TOYS

3.95€ Ex Tax: 3.95€

rating

Ζωόμορφα παιχνιδάκια με δόνηση για γάτες. Έχουν μήκος 9 εκατοστά.  Διατίθενται σε 4 διαφορετικά ζωάκια.  Έχουν βελούδινη, ανθεκτική υφή.  ..

Showing 1 to 12 of 31 (3 Pages)