Περιποίηση τριχώματος

Product Compare (0)
el

PALM BRUSH

6.30€ Ex Tax: 6.30€

rating

Εφαρμόζει και στο δεξί και στο αριστερό χέρι. Κατάλληλο για όλες τις φυλές σκύλων και γάτας.Έχει διπλή δράση, κάνει μασάζ στο δέρμα του ζώου, ενώ αφαιρεί τη χαλαρή ή πεσμένη τρίχα. ..

RECORD DOUBLE SIDED COMB

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

Διπλή χτένα για σκύλους και μακρύτριχες γάτες.Τα μεταλλικά καρφιά της είναι ιδιαίτερα δυνατά και είναι ιδανικά για κόμπους...

FINE COMB MEDIUM

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

Χτένα για την περιποίηση σε σκύλους και γάτες. Τα μεταλλικά δόντια της χτένας είναι ιδιαιτέρως σκληρά και έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε μπερδεμένες τρίχες. Η ξύλινη λαβή διασφαλίζει ευκολία στη χρή..

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.Το προϊόν έχει διαστάσεις 16x4.5cm.Τα δόντια έχουν μήκος 3.5cm...

RECORD RAKE EASY LARGE

14.10€ Ex Tax: 14.10€

rating

Μειώνει την απώλεια τρίχας περισσότερο από κάθε άλλη βούρτσα, χτένα ή ξύστρα. Κατάλληλη και για σκύλους και για γάτες...

RECORD CARDATORE BLUE

11.80€ Ex Tax: 11.80€

rating

Πλαστική βούρτσα με μαλακά καρφιά, για σκύλους και γάτες.Το προϊόν έχει διαστάσεις 15x13cm...

LARGE CURRY COMB

6.00€ Ex Tax: 6.00€

rating

Τα δόντια της χτένας που έχουν κωνικό σχήμα διεισδύουν στο τρίχωμα και απελευθερώνουν την τριχόπτωση του ζώου. Ιδανική για μακρύτριχα κατοικίδια που χρειάζονται συχνά ξεμπέρδεμα και ίσιωμα του τριχ..

SELF-CLEANSING CARDER

14.20€ Ex Tax: 14.20€

rating

Η ιδανική βούρτσα για καθημερινή περιποίηση, σε σκύλο και γάτα. Κατάλληλη για μακρύτριχα κατοικίδια. Είναι αυτο-καθαριζόμενη, δηλαδή μετά το τέλος του βουρτσίσματος πατάτε το κουμπί στη ράχη της βού..

RUBBER MITT

10.50€ Ex Tax: 10.50€

rating

Εφαρμόζει και στο δεξί και στο αριστερό χέρι. Κατάλληλο για όλες τις φυλές σκύλων και γάτας. Έχει διπλή δράση, κάνει μασάζ στο δέρμα του ζώου, ενώ αφαιρεί τη χαλαρή ή πεσμένη τρίχα. ..

TANGLE REMOVER

17.00€ Ex Tax: 17.00€

rating

Σπρέι για την απομάκρυνση κόμπων και μπλεγμένων τριχών. Κατάλληλο και για σκύλους και για γάτες. Απομακρύνει τη σκόνη και τη λάσπη. Αποκαθιστά την ενυδάτωση και κάνει το χτένισμα ευκολότερο. ..

Κατάλληλη και για σκύλους και για γάτες. Ασφαλής για κουτάβια και έγκυα ζώα. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και κάνει το τρίχωμα του ζώου λαμπερό. ..

Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)