Περιποίηση τριχώματος

Product Compare (0)

RECORD CARDATORE

4.80€ Ex Tax: 4.80€

rating

Μικρή ξύλινη βούρτσα περιποίησης. Η κατασκευή των δοντιών του την κάνει μαλακή στη χρήση, ενώ η λαβή κάνει τον χειρισμό άνετο. Χρησιμεύει στην αφαίρεση των κόμπων στο τρίχωμα του ζώου. Κατάλληλη κα..

RECORD DOUBLE SIDED COMB

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

Διπλή χτένα για σκύλους και μακρύτριχες γάτες.Τα μεταλλικά καρφιά της είναι ιδιαίτερα δυνατά και είναι ιδανικά για κόμπους...

DEMATTING COMB

8.60€ Ex Tax: 8.60€

rating

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.Το προϊόν έχει διαστάσεις 16x4.5cm.Τα δόντια έχουν μήκος 3.5cm...

FINE COMB MEDIUM

5.80€ Ex Tax: 5.80€

rating

Χτένα για την περιποίηση σε σκύλους και γάτες. Τα μεταλλικά δόντια της χτένας είναι ιδιαιτέρως σκληρά και έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε μπερδεμένες τρίχες. Η ξύλινη λαβή διασφαλίζει ευκολία στη χρή..

LARGE CURRY COMB

6.00€ Ex Tax: 6.00€

rating

Τα δόντια της χτένας που έχουν κωνικό σχήμα διεισδύουν στο τρίχωμα και απελευθερώνουν την τριχόπτωση του ζώου. Ιδανική για μακρύτριχα κατοικίδια που χρειάζονται συχνά ξεμπέρδεμα και ίσιωμα του τριχ..

RECORD CARDATORE BLUE

11.80€ Ex Tax: 11.80€

rating

Πλαστική βούρτσα με μαλακά καρφιά, για σκύλους και γάτες.Το προϊόν έχει διαστάσεις 15x13cm...

RECORD RAKE EASY LARGE

14.10€ Ex Tax: 14.10€

rating

Μειώνει την απώλεια τρίχας περισσότερο από κάθε άλλη βούρτσα, χτένα ή ξύστρα. Κατάλληλη και για σκύλους και για γάτες...

PET+ME SOFT SILICONE

15.90€ Ex Tax: 15.90€

rating

Βούρτσα σιλικόνης για γάτες με μακρύ τρίχωμα, για γάτες με πυκνό τρίχωμα και υπόστρωμα, καθώς και για μικρόσωμες ράτσες σκύλων με μεταξένιο μακρύ τρίχωμα και μαλακό υπόστρωμα...

PET+ME SOFT SILICONE

15.90€ Ex Tax: 15.90€

rating

Βούρτσα σιλικόνης για γάτες με κοντό τρίχωμα, για κουνέλια όλων των ειδών, για μικρόσωμες ράτσες σκύλων με λίγο ή καθόλου τρίχα, καθώς και για όλα τα υπόλοιπα μικρά κατοικίδια...

SUPER V BRUSH

17.40€ Ex Tax: 17.40€

rating

Σούπερ βούρτσα, κατάλληλη τόσο για γάτες όσο και για σκύλους, καθώς και για τον καθαρισμό κλουβιών, του εσωτερικού αυτοκινήτου, ρουχισμού και υφασμάτων επίπλων. ..

PALM BRUSH

6.30€ Ex Tax: 6.30€

rating

Εφαρμόζει και στο δεξί και στο αριστερό χέρι. Κατάλληλο για όλες τις φυλές σκύλων και γάτας.Έχει διπλή δράση, κάνει μασάζ στο δέρμα του ζώου, ενώ αφαιρεί τη χαλαρή ή πεσμένη τρίχα. ..

RUBBER MITT

10.50€ Ex Tax: 10.50€

rating

Εφαρμόζει και στο δεξί και στο αριστερό χέρι. Κατάλληλο για όλες τις φυλές σκύλων και γάτας. Έχει διπλή δράση, κάνει μασάζ στο δέρμα του ζώου, ενώ αφαιρεί τη χαλαρή ή πεσμένη τρίχα. ..

Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)